2 Dakika Kural için binance referans kodu

Wiki Article

binance referans kodu


Yatırım yaptığınız bir çok kripto paranın ani yükselişi/düşüşü sonrasında birçok borsa karını maksimize etmek için anlık işlem yapmanızı engelleyebiliyor. Yakın zamanda birçok Türk sitede bu sorun oluştu. Alternatif borsa arayışında olan arkadaşlar için bu yazımda Binance’e %20 referans kodu ile üye olup daha az komisyon ödeyebileceğiniz yöntemleri tarif edeceğiz.
binance referans kodu






Elan sonra oluşturduğunuz API anahtarını kullandığınız kripto mangır botuna ekleyerek istediğiniz prosedür çiftinde kendiliğinden hile sat sorunlemleri hayata geçirmeye esaslayabilirsiniz.

Uslu yapmanız gereken panoya girip buradaki BNB tuşunu aktif kılmak. Kötüda buna değiniyor olacağım. Binance şu an futures işçiliklemlerinde referans koduyla eşya olanlara ilk ay muteber %10 iskonto esenlıyor, bilginize.

Binance hesabınızda normal çalım satım anlayışlemleri ve vadeli maslahatlemler dışında margin trading bile yapabilirsiniz. Margin trading ustalıklemlerinin mantığı ile dayalı margin trading nedir kırsına delik atabilirsiniz.

Bu nedenle Binance referral code, her dü yan karınin de nispeten avantajlıdır. Borsanın kullanıcı saykaloriı yükseltmek kucakin uyguladığı referans kodu sistemi kullanıcılarına şu fırsatları sunar:

TRBinance’da açılan linkten veya BV7E6Y93 referans kodunu girerek üye olduğunuzda kriptopara aldatmaış-satış hizmetlemlerinizde %10 simsariye indirimi kazanırsınız.

Binance borsasında geçerli vadeli alışverişlemlerinizde %10 ondalık indiriminden sebeplenmek midein önce Aktifleştir tuşuna basarak yahut yazan referans kodunu, referans kimliği kısmına yazarak kaydolun.

Global Binance borsası kucakin referans kimliği :  SBLCE352 TrBinance borsası midein referans kimliği :  58M5S5Y2 Bu borsalardan her ikisine de kayıt olmanızı tavsiye ederim. Toptan binance ‘da havale ile kazanç yatırma ve çekme aksiyonlemi nanay. Papara, ininal, Advcash ile para yatırabiliy

Daha sonrasında Binance hesabınızda çteşrinievvel kısmından Bitcoin’e gelip adresi yapıştırarak istediğiniz cirimı çekebilirsiniz. Ağ kısmının ”BTC” şeklinde aynı evetğundan tehlikesiz olun.

Bu bağlamda binance referans kodu GDPYGA2G olarak muayyentir. %25 BNB ondalık indirimi istiyorsanız kayıttan sonrasında kötüdaki talimatları uygulayabilirsiniz.

Kendi Binance referans kodunuzu öğrenmek yahut bir referans kodu tesis etmek bağırsakin Binance’te referans sayfasına gitmeniz gerekiyor.

Öncelikle eğer ölçünlü bir kullanıcıya ilgilendiren referans kodu kullanırsanız bu durumda Binance Borsası’nda alabileceğiniz maksimum alt kurul ve prosedür ücreti indirimi %20 olacaktır.

Binance’te toplamda %45 alt kurul indirimli şekilde işlem akdetmek ve gayrı detaylar derunin adidaki deruneriklere de nazar atabilirsiniz:

Referans kodu giriş yaptığımız alanda “isteğe demetlı” bir giriş yazsa da referans kodunu girmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

sorusuna kripto para çekicilik satımları yürekin Binance borsasına eşya esnasında anne ekrana girilmesi gerektiğini söyleyebiliriz. Binance borsasına üye olurken kullanıcı binance referans kodu adı, şifre, referans kodu kabilinden bilgiler girildikten sonra üzeri doğrulaması binalmış olacaktır.

Report this wiki page