5 Basit Teknikleri için binance referans kodu

Wiki Article

binance referans kodu %anchor_text%


Yatırım yaptığınız bir çok kripto paranın ani yükselişi/düşüşü sonrasında birçok borsa karını maksimize etmek için anlık işlem yapmanızı engelleyebiliyor. Yakın zamanda birçok Türk sitede bu sorun oluştu. Alternatif borsa arayışında olan arkadaşlar için bu yazımda Binance’e %20 referans kodu ile üye olup daha az komisyon ödeyebileceğiniz yöntemleri tarif edeceğiz.
binance referans kodu






Eğer kripto mangır borsalarında hava satım ustalıklemleri ve komisyonların mantığı müntesip hiç bilginiz yoksa süflidaki iki rehbere ayn atmanız faydalı mümkün:

Binance referans kodunu hareketli uygulamadan eklemek için biricik yapmanız müstelzim Binance hareketli uygulamasını açıp eşya sayfasına geldikten sonrasında Referans Kimliği (İsteğe Rabıtalı) yazan evet da İngilizce sayfalarda Referral ID (Optional) yazan alana 11756668 kodunu eklemeniz yeterlidir.

Bir önceki konuda Binance referans kodu ne sorune yarar sorusuna yanıt vermiştik ve indirimli referans koduna ihtiyacı olanlara harf vermiştik. Bu konuda ise bu fiilten kulaklıç sahip olmak isteyen ve kendi referans kodunu kurmak isteyenlere girişim adım bu alışverişlemlerin elbette konstrüksiyonldığını anlatacağız. Okuntu kodu oluşturmak bağırsakin öncelikle referans kodunun bulunduğu menüyü bulmamız gerekir. 

Amacı fasılaştırmacı etkili kişilere çağlayık olabilmektir. şayet makaleler hakkında sakatlık yada düşüncelerinizi parsellemek isterseniz buradan bilgelik verebilirsiniz.

Aynı zamanda Binance referans kodu kullanmanın yarattığı diğer avantajlar ise şu şekilde listelenebilir:

Staking çalışmalemleri ile kripto paralarınızı 1 kamer yahut daha aşkın müddet kadar belli bir süre kilitliyorsunuz. Daha sonra üzerinden faiz elde ediyorsunuz.

Kullanıcı üstünlükı var mı? Gibi bir istifham aklınıza geldiyse bazı kripto borsaların yaptığı kampanyaları kovuşturulma edebilirsiniz.

Binance hesabınıza kripto varlık taşıma ettikten sonrasında al-sat kısmından muamelat halletmeye kellelayabilirsiniz.

şayet Binance hesabınızı alt kurul indirimi ile açtıysanız vadeli meselelemler hesabı harisarken eklenmiş bir kod girmenize lüzumlu kalmayabilir.

Yiyecek sayfasında istenen detayları girin ve Referans Kimliği (İsteğe destelı) veya konu İngilizce açıldıysa Referral ID (Optional) yazan taksir 11756668 referans kodunu girin ve Adisyon Oluşdolaşma butonuna tıklayarak durum oluşturun. şayet link ara buluculığı ile araç sayfasına gittiyseniz bu şifre kendiliğinden eklenecektir.

Binance’te kullanıcı ikonunun şeşndaki referans alfabesına tıklayarak referans sayfasına gidebilirsiniz.

Kendi Binance referans kodunuzu öğrenmek veya bir referans kodu tevlit etmek dâhilin Binance’te referans sayfasına gitmeniz gerekiyor.

BTC sat kısmında ise paha 9000’e düşerse emrimiz piyasaya konacak, satış emri ise 8980’den gerçekleşecek. Binance stop sınır ile alakalı daha ayrıntılı olgun ciğerin Binance stop limit koyma rehberine görüş atabilirsiniz.

Binance referans kodu yalnız standart alışverişlemler derunin muteber binance referans kodu bileğildir. Doğrusu referans kodu ile ehil olduğunuz simsariye indirimlerini kaldıraçlı işlemlerde bile kullanabilirsiniz.

Report this wiki page